Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Gyerek társasjáték - Activity Óvodásoknak

Gyerek társasjáték - Activity Óvodásoknak
Gyerek társasjáték - Activity Óvodásoknak

Kitörő nevetés, alapos fejtörés, kézzel-lábbal mutogatás... Activity társasjáték óvodásoknak kiváló fejlesztő és szórakoztató játék a kicsi gyerekek részére. A feladat, hogy a kék és rózsaszín elefántot eljuttasd az őserdőben a tóhoz inni. Ehhez azonban ügyeskednek kell egy kicsit.

 

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 3 - 4 éves ovisoknak, játék 5 - 6 - 7 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
6 690 Ft
Részletek

Kitörő nevetés, alapos fejtőrés, kézzel-lábbal mutogatás... Az Activity Kindergarten társasjáték játék lényege változatlan: mint a korábbi Activity játékokban, itt is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni. A kifejezések a gyerekek szókincséhez igazodnak. A feladványok képkártyákon találhatóak, így nem szükséges az olvasás sem hozzá.

A társasjáték során a felhőtlen szórakozás áll a középpontban. Itt nem kell izgulnod, hogy nem tudsz valamit, ha felszólítanak. Mutogatni, rajzolni és nagyokat nevetni biztosan te is ügyesen tudsz majd. Hívd át a barátaidat, vagy ültesd le a családot, és máris indulhat a buli!

Játékosok száma: 3-16

Gyártó: Piatnik - Activity
Ajánlott: 4 éves kortól

Adatok
Cikkszám
744648
Hasonló termékek