Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Solo kártyajáték

Solo kártyajáték
Solo kártyajáték
Solo kártyajáték
Solo kártyajáték
Solo kártyajáték

A világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt.

Soloban a játékosok célja, hogy minél előbb megszabaduljanak a kezükben tartott lapoktól. Ehhez azonban nem csak jól kell kijátszani a lapokat, hanem szemfülesnek és gyorsnak is kell lenni.
A játékosok a körükben egy lapot játszhatnak ki, de a többiek körében is közbeszúrhatnak egy lapot, ha pontosan az utolsóval megegyező lapot tudtak lerakni.
Lapot úgy lehet lerakni, hogy egy azonos számot, vagy ugyanolyan színű lapot rak le a legfelsőre.
A játékban számos speciális lap is található, amik közül némelyet csak egy színre lehet rakni, míg mások színfüggetlenek. Valamelyik lap arra kényszeríti a következő játékost, hogy kihagyja a körét, míg mások megváltoztatják a kör menetét, vagy éppen plusz két lapot húzat fel a soron következő játékossal.

Amikor valakinek már csak egy lapja maradna a kezében egy lap kijátszása után, akkor előtte be kell mondania, hogy: Solo. Ha ezt elmulasztja, akkor két lapot kell húznia.

A játékot az nyeri, akinek először sikerült leraknia az utolsó lapját is.

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 5 - 6 - 7 éveseknek, játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek, játék 13 - 14 - 15 - 16 - 17 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
2 399 Ft
Részletek

A játékról röviden:

Thomas Pauli 1993 ban megjelent játéka 2-10fő részére önfeledt szórakozást ígér minden játékos számára ebben a fordulatokkal teli, pörgős kártyajátékban.


Solo kártyajáték egy kortól független, remek szórakozást nyújtó játék. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy pörgős és változatos kártyajátékkal játszani.

Gyártó: Piatnik

Adatok
Cikkszám
738760
Hasonló termékek