Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Barbie Tészta készítő szett

Barbie Tészta készítő szett
Barbie Tészta készítő szett
Barbie Tészta készítő szett
Barbie Tészta készítő szett
Barbie Tészta készítő szett

A Barbie különleges tésztabár játékkészlet tartalmazza Barbie babát, tésztakészítő munkaállomással és kiegészítőkkel. A tésztakészítéshez előveheted a fehér gyurmát a dobozból (a másik dobozban zöld gyurma van) és beteheted a fehér gyurmát a lyukba a munkaállomás közepébe. Ezután becsúsztathatod a tészta tálat a fedővel a lyuk fölé és lefelé tolhatod, így megláthatod, ahogy a tészta varázslatként megjelenik a tálban! Annyira mókás! Most itt az ideje hozzáadni némi zöldséget, ezért előveheted a zöld gyurmát, hogy betehesd a formába a munkaállomás másik oldalán és letolhatod a fedőt. Kinyithatod és ott a brokkoli! Levághatod a felesleges gyurmát a játékkéssel, majd darabokra vághatod a brokkolit és hozzáadhatod a tésztához! Barbie baba kész megosztani barátaival, ehhez van egy extra tálja és 2 pár evőpálcikája. Hmm, ez a legfinomabb tészta! 

Bővebben
Nem :
Lány
Életkor :
játék 3 - 4 éves ovisoknak, játék 5 - 6 - 7 éveseknek, játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
14 995 Ft
Részletek

A Barbie különleges tésztabár játékkészlet része a Barbie baba, a tésztakészítő, 2 doboz gyurma (fehér és zöld), játtékkés és 2 pár evőpálcika.

4 éves kortól ajánlott

Adatok
Cikkszám
GHK43
Hasonló termékek