Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Paminik Kft.
Cím:
3300 Eger, Homok u. 4. I/2.
Telefon:
Áruház neve:
jatekplusz.hu
Adószám:
27192481-2-10
EU adószám:
HU27192481
Cégjegyzék szám:
10-09-038921
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Egri Törvényszék Cégbírósága
Kapcsolattartó neve:
Gombás Imre
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36703748021
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

Foxpost csomagautomaták

foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
1 290 Ft
50 001  Ft
-
ingyenes

MPL API postapont

mpl_api_postapont
Ön dönt a kézbesítés helyszínéről: küldeményeit címezheti akár átvételi helyeink egyikére is. A PostaPontra való és Csomagautomatás kézbesítése előnye, hogy a címzett a szokásos napi útvonalába illesztheti és akár egy tankolással, bevásárlással, csekkfeladással egyidejűleg is intézheti a csomagátvételt.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
1 590 Ft
50 001  Ft
-
ingyenes

MPL API

mpl_api
Háztól házig visszük csomagjait, amelyek útját honlapunkon és mobil applikációnkon keresztül a nap 24 órájában nyomon követheti.

KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOT MÉG ÁTVÉTELKOR ELLENŐRIZD LE A FUTÁR JELENLÉTÉBEN!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
1 590 Ft
50 001  Ft
-
ingyenes

MyGLS API házhozszállítás

mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
2 390 Ft
50 001  Ft
-
ingyenes

MyGLS API csomagpont

mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
50 000  Ft
2 390 Ft
50 001  Ft
-
ingyenes

Személyes átvétel telephelyünkön

Egy előre egyeztetett időpontban a csomagját személyesen átveheti a 3300 Eger, Homok u. 4. szám alatti telephelyünkön. Tájékoztatjuk Kedves Vásárlóinkat, hogy telehelyünkön személyes átvétel esetén a bankkártyás fizetési mód szünetel. Köszönjük megértésüket!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes
Fizetés

Bankkártyás fizetés BARIONnal

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán:

www.barion.com

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.
Átvételkor történő fizetés esetén az utánvét-kezelési költség 600 Ft.
A megrendelt termék vételárát a futárnak készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel is teljesítheti.

Előre utalással

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választ, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal és utánvétel összeggel együtt) az alábbi bankszámlánkra utalja:

Paminik Kft.
Raiffeisen Bank
12033007-01777359-00100004

Kérjük, hogy pontos összeget utalja és az átutalás Közlemény sorában okvetlen tüntesse fel a megrendelésed számát, amely a visszaigazoló e-mailben is megtalálható, különben nem tudjuk azonosítani a befizetést! Az összeg beérkezése után a választott módon juthat hozzá a megrendelt termékhez (személyes átvétellel vagy kiszállítással). Kérünk vegye figyelembe, hogy a pénzügyi adminisztráció miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási vagy a személyes átvételi idő, ha ezt a fizetési módot választotta.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!