Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Játék konyhai kiegészítők 44 db

Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db
Játék konyhai kiegészítők 44 db

44 DARABOS - Ebben az egyedi készletben minden megtalálható, amire egy kis szakácsnak szüksége van a finom ételek elkészítéséhez! A felszereléshez hozzátartozik: grill, indukciós főzőlap, serpenyő, edények, vágódeszka biztonsági késekkel, vízforraló, étel és sok más hasznos kiegészítő. Tökéletes kiegészítője lesz gyermeke játékkonyhájának.
BEFOLYÁSOLJA A GYERMEK FEJLŐDÉSÉT - a játék nemcsak érdekes és örömteli időtöltést tesz lehetővé, hanem befolyásolja a gyermek értelmi fejlődését és motoros (mozgási) készségeinek fejlődését is; fejleszti a képzeletet és serkenti a kreativitást, valamint megtanítja a csoportos együttműködést, fejleszti a szociális és beilleszkedési készségeket.
MODERN DESIGN - a készlet olyan klasszikus színek kombinációja, mint a fekete és a szürke rendkívül intenzív vörössel. Ezáltal az egész megjelenés modern és elegáns. Az univerzális színeknek köszönhetően lányoknak és fiúknak ajándéknak is tökéletes lesz.
KIVÁLÓ MINŐSÉG - A készlet a legjobb minőségű műanyagból készült, ennek köszönhetően hosszú és gondtalan játékot tesz lehetővé gyermekének. A játékoknak nincs éles vége, ami teljesen biztonságossá teszi őket.

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 3 - 4 éves ovisoknak
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
8 489 Ft
Részletek

Ez a rendkívül praktikus kis séf készlet mindent tartalmaz, ami a konyhában kell ahhoz, hogy ízletes ételeket készítsen az egész család számára! Tartalma: edény, vízforraló, serpenyő, tányérok, evőeszközök, vágókés, vágódeszka, indukciós főzőlap, grill és még sok hasznos kiegészítő.
A játékok tökéletesen utánozzák a valódi konyhai eszközöket és edényeket. Tudniillik a gyerekek utánozzák a szüleiket, tudnod kell, hogy így együtt játszhatnak. A gyermek a vacsorát a gyámjával egy időben készítheti el. A készlet modern stílusban készült. Két klasszikus színt ötvöz, amelyek a következők: fekete és szürke, valamint egy intenzív, amely karaktert ad - a stílusos vörös.
KÉSZLETBEN
1. kukta
2. fazék
3. indukciós főzőlap
4. kukorica x2
5. grill
6. rács
7. tál x2
8. pohár x2
9. ketchup
10. fogó
11. tésztakanál
12. szűrőkanál
13. bárd
14. Pizzavágó
15. merőkanál
16. spatula
17. tányér x2
18. nyárs x3
19. Cabanossi kolbász x2
20. kolbász
21. serpenyő
22. vízforraló
23. matricák x3
24 evőkanál
25. tej
26. szén
27. vágódeszka
28 db 4 db pálcika
29. szárny
30. kis kés
31. Barbecue x2

3 éves kortól ajánljuk

Adatok
Cikkszám
11246
Hasonló termékek