Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

NAGYON T-REX!

NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!
NAGYON T-REX!

Nagyon T-Rex társasjáték Bagyon T-Rex fergeteges partijáték a Robbanó Cicák alkotóitól. Ketten is lehet játszani kooperatív játékként. Hogyan is működik?
A játékosok kapnak egy-egy feladatkártyát, amit egyszerre kell eljátszaniuk. Például: egyél... , mozogj... , csinálj úgy. .
A feladatok nem titkosak. Mindenki tudja, hogy mit adnak elő a többiek.
Ami viszont titkos, az az, hogy az előadásnak milyen az intenzitása egy 1-től 10-ig terjedő skálán.
Ki kell találni, hogy ki milyen intenzitással adja elő a feladatát! Az ordítás, nyávogás, jódlizás és táncolás közepette meg kell találnunk azt, aki a velünk azonos szinten ad elő.
A nagy kavarodásban párt is találhatunk magunknak, méghozzá úgy, ha azt gondoljuk valaki előadásáról, hogy intenzitását tekintve egyforma lehet a miénkkel, akkor elécsúsztatjuk a kártyánkat. Ha ő is úgy gondolja, hogy a mi előadásunk intenzitása ugyanolyan, mint az övé, akkor elfogadja a lapot és megnézhetjük mindkettőnkét. Ha tényleg azonos mindkét kártyán a szám, akkor pontot szereztünk.  
Amennyiben nem vél egyezést, úgy elutasíthatja a lapunkat.
Az előadások egy időben zajlanak, így garantált a káosz és nagyon valószínű, hogy sokat fogtok nevetni a saját feladatotok eljátszása közben is. A játék készítői a színtévesztőkre is gondoltak, így a kártyák sarkán lévő szimbólumokkal segítettek a kártyák megkülönböztetésében.

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek, játék 13 - 14 - 15 - 16 - 17 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
7 190 Ft
Részletek

Doboz tartalma:

  • 139 db kártya
  • 58 db zseton

Szerencse faktor: nincs jelentősége a szerencsének ebben a partijátékban. Konfrontációs faktor: A játékosok akkor konfrontálódnak a játékban, amikor az előadás intenzitását próbálják meg belőni. Nem biztos, hogy teljes lesz az egyetértés. A 'béna' zseton megszerzése okozhat némi rossz érzést egyesekben, de alapvetően nem konfrontatív a játék. Játék nehézségi szintje bgg szerint: 1/5 könnyed partijátékJátékszabály összetettsége: Egyszerű, könnyen megtanulhatóJátékidő: 15-20 perc Kinek ajánlanánk? Fiatal felnőtteknek, nem fiatal felnőtteknek, gyerekeknek, vidám embereknek, csapatoknak, színjátszócsoportnak. Minél többen vagyunk, annál viccesebb. Kétfős játékszabályt is tartalmaz a játék. Azoknak ajánljuk, akik nincsenek rosszul attól, ha szerepelniük kell. Milyen hasonló játékot tudnánk mondani?: Hullámhossz- ebben a játékban nem kell előadni semmit, de rá kell éreznünk a játékostársunk viszonyrendszerére

Doboz mérete: 19,5x10,5x7,5 cm

Ajánlott életkor: 7 éves kortól
Játékosok száma: 2-8 fő
Játékidő: kb 15 perc

Adatok
Cikkszám
ASM34621
Hasonló termékek