Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Oktató csészés toronyépítő játék

Oktató csészés toronyépítő játék
Oktató csészés toronyépítő játék

Ez a  csészerakosgató egy gyönyörű készségfejlesztő játék kisbabáknak 12 hónapos kortól . Ez az egyik legegyszerűbb viszont legszórakoztatóbb játék gyerekeknek ebben az időszakban.   A csomagban 5 csésze található, melyek nagyságrendileg vannak felrakva a legnagyobbtól a legkisebbig.

Ezt a kedves kiegészítést a gyermek a homokozóban ki is használhatja , lenyomatokat készíthet, így téve különlegessé és érdekessé a homokozóban készített remekműveket.

Készségfejlesztő gyerekjáték legkisebbeknek, csészerakosgató egymásra rakhatóak, így egy torony elevenedik meg a csöppség előtt. Szintén egyszerű a tárolásuk, hisz ellenekző esetben a legnagyobbtól a legkisebbik egymásba illeszkednek - nem foglal a játék nagy helyet.  

De nem csak homokozás közben szerez majd a kis lurkóknak vidámságot, hanem akár furdés közben is, egyik csészéből átönteni a vizet a másikba is nagy mókának számit a gyerkőcöknek.

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 1 - 2 - 3 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
2 190 Ft
Részletek

1 éves kortól

Mega Creative

Adatok
Cikkszám
455417
Hasonló termékek