Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Rumini: A szétszakadt térkép kártyajáték

Rumini: A szétszakadt térkép kártyajáték
Rumini: A szétszakadt térkép kártyajáték
Rumini: A szétszakadt térkép kártyajáték
Rumini: A szétszakadt térkép kártyajáték
Rumini: A szétszakadt térkép kártyajáték

Segíts Rumininak, aki most a tengeren hajózva próbálja megtalálni varázseszközeit! 
A különleges kártyajátékban a kicsik a szétszakadt térkép darabjait kell hogy összeillesszék a megfelelő módon, hiszen csakis így tudnak segíteni Rumininak a kutatásban. 
A kártyajátékban a szerencsére is szükség lesz, de az sokkal inkább taktikázásra és a jó megfigyelőképességre épül.
Találd meg a varázseszközöket és nyerd meg a kártyajátékot!

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 5 - 6 - 7 éveseknek, játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
4 590 Ft
Részletek

És hogy hogyan is kell játszani?
Először is szükség lesz egy asztalra, ahol van elég hely, mivel a térképdarabkák - a szabályok betartásával - bármilyen alakzatban lehelyezhetők. A játékos célja az, hogy megszerezze a szükséges varázstárgyakat, de ehhez sok agyalásra és némi szerencsére is szükség van. A lapkákat csak meghatározott módon lehet lehelyezni, és figyelni kell arra is, hogy akadályozzuk a többi játékost. És ha ez még nem elég, a szerencsekártyák módosíthatják a szerencsénket - de vigyázat, jól meg kell gondolni, hogy felhúzzuk-e, mert sokszor csak a saját dolgunkat nehezítjük meg vele.

A játék remekül fejleszti a logikát és a stratégiai gondolkodást. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott, garantáltan élvezni fogja mindkét korcsoport.

6 éves kortól ajánljuk

Tartalom: Varázseszköz-kártyák (térképrajzoló, fordító víz, látcső, látószelence, kalap,vascsöppentő, hírharang, hangfogó), térképkártyák (hajó, sziget, cápa, világítótorony), hajóablak-kártyák, kincskártyák, bazárkártyák.

Adatok
Cikkszám
713267
Hasonló termékek