Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

TIME'S UP – PARTY

TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY
TIME'S UP – PARTY

egy játék az esték feldobására
A Time's Up elve egyszerre egyszerű és addiktív. A különböző csapatok között 40 kártyát osztanak ki. Minden játékos felfedezi és csendben felolvassa a lapjait, anélkül, hogy felfedné azokat társainak (vagy persze ellenfeleinek). Mindenkinek lehetősége van arra, hogy két, kitalálhatatlannak tűnő kártyát kivegyen és újakkal helyettesítse. Ezután paklit alkotunk és összekeverjük a lapokat. Kezdődhet a játék!

Time's Up Party, egy játék 3 fordulóban
1. forduló: 30 másodpercetek van arra, hogy minél több kártyát mutassatok a partnereiteknek. Használjátok a fantáziátokat! A partnereitekkel megosztott tapasztalatok nagyon hasznosak lehetnek abban, hogy minél több kártyát találjatok ki.
2. forduló: Mindig 30 másodpercetek van arra, hogy felfedezzétek ugyanazokat a kártyákat... de ezúttal csak egy szót és egy javaslatot kaptok a partnereitektől. Válasszatok körültekintően, hibázni már nincs jogotok.
3. forduló: fedezzétek fel ugyanazokat a kártyákat még egyszer utoljára, ugyanabban az időben. Csakhogy ebben a fordulóban már nincs jogotok beszélni. Bízzatok a mimikai képességetekre és csapattársaitok jó memóriájára. Egyes helyzetek viccesekké válhatnak, és megvadulhattok a nevetéstől. Igyekezzetek tehát megőrizni a komolyságotokat.

Time's Up Party, egy komplett felszerelés sok részre 220 kártyával és mintegy 4440 személyiség kitalálásával nem fogsz kifogyni az új játékokból. 

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek, játék 13 - 14 - 15 - 16 - 17 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
8 590 Ft
Részletek

Ajánlott korosztály :12 éves kortól

Adatok
Cikkszám
ASM34641
Hasonló termékek