Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

The Mind - Extrém

The Mind - Extrém
The Mind - Extrém
The Mind - Extrém
The Mind - Extrém
The Mind - Extrém

A The Mind – Extrém különleges kooperatív partijáték. A játékosoknak emelkedő, illetve csökkenő számsorrendben kell lerakniuk a kártyáikat, úgy, hogy nem látják egymás lapjait és nem is beszélhetnek a sajátjaikról.

- Játékosok száma: 2-4 fő
- Játékidő: 20 perc
- 8 éves kortól ajánlott

A doboz tartalma:
120 kártya, 1 játékszabály

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek, játék 13 - 14 - 15 - 16 - 17 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
3 995 Ft
Részletek

A játék menete:
A játékosoknak két oszlopot kell majd növelniük vagy éppen csökkenteniük a lapok sorozat számaival, attól függően, hogy a kezükben milyen színnel vannak ellátva a lapjaik. Ha ketten játsszuk, mind a 12 fordulót teljesítenünk kell a játék megnyeréséért.
A játékosok 1 dobócsillaggal és két élettel kezdik a játékot, előbbi a nem kívánt lapok kihagyására, utóbbi pedig a játékban való újra indulásra ad lehetőséget.
A játék menete megegyezik a The Mind! alapjátékéval, tehát az első fordulóban 1-1 lappal indítunk, ha ezeket sikeresen jó helyre helyeztük le úgy, hogy ezt nem beszéltük meg a többi játékossal, akkor az első kihívást teljesítettük és a következő körben már plusz 1 kártyával kezdünk.
A játékosok köre szimultán zajlik, a kezdéshez az egyik öklük lehelyezése az asztalon fogja jelezni, hogy készen koncentrálni a játék menetre - és innentől kezdődik a csavar. Ugyanis a játékosoknak minden nemű kommunikáció nélkül kell helyes sorrendben letenniük a kezükben tartott lapjaikat.  
A középső kártya jobb oldalán (piros jelzéssel) azon lapokból kellene sort pakolnunk, amelyek csökkenő sorrendben fogják egymást követni; a bal oldalára (fehér jelzéssel) pedig növekvőben.
Ha dobócsillagot használnak a játékosok, úgy tetszőleges színből kell kiválasztaniuk fehér esetén a legkisebb értékű, piros esetén a legnagyobb értékű lapjukat.
A játék harmadik szintjétől lesz igazán extrém a játék menet: innentől ugyanis a játékosok vakon helyezik be kártyáikat középre, azaz képpel lefelé. Ezen lapok pontosságát a kör végén nézhetjük csak meg, így lehet, hogy már az első lap lerakásánál elrontottuk a sorrendet, de még mindenki lepakol a kezéből. Hogyan lehet nyerni?
A The Mind! Extrém-et úgy lehet megnyerni, hogy a játékosok nem vétenek sorrendet, azaz nem hagynak ki olyan kézben lévő lapot, amely kisebb, mint az előző (ha növekvő sorrendbe pakolunk) vagy nagyobb, mint a következő (ha csökkenő sorrendű oszlopba pakolunk). Ha azonban ezeket a hibákat elkövették és már nincs több életük, elbukják a játékot! Végezetül:
A The Mind! Extrém játékszabálya ék egyszerű, ehhez képest igen csak koncentrálniuk kell a játékosoknak, hogy sikerüljön a szinteket teljesíteniük.  
Ha tetszett a The Mind! alapjátéka, akkor ez egy kötelező darab lesz! 

Adatok
Cikkszám
NSV10006
Hasonló termékek