Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Túl az Óperencián - Társasjáték a népmesék világában

Túl az Óperencián - Társasjáték a népmesék világában
Túl az Óperencián - Társasjáték a népmesék világában
Túl az Óperencián - Társasjáték a népmesék világában
Túl az Óperencián - Társasjáték a népmesék világában
Túl az Óperencián - Társasjáték a népmesék világában

A Túl az Óperencián társasjáték során a játékosok a mesebeli erdőben indulnak útnak. Jó tett helyébe jót várhatnak, és ha segítenek a bajbajutott mesehősökön, ők is segítenek majd. A királylány kiszabadításához meg kell szerezni a várkastély kulcsait és a kardokat. Az izgalmas, fordulatos családi társasjáték a magyar népmesék világába repíti a játékosokat.

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 5 - 6 - 7 éveseknek, játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
6 890 Ft
Részletek

Egyszer volt, hol nem volt, volt, vagyis van egy olyan játék, ami mesés, kalandokkal teli és olyan hangulatot áraszt, hogy könnyedén a Kerekerdőbe képzelhetjük magunkat. A Túl az Óperencián egy klasszikus és mindenki által ismert mesékre építő társasjáték, amely remekül bevezeti a gyerekeket a kalandjátékok izgalmas világába.

Ahogy az lenni szokott, adott egy hatalmas dilemma – a sárkány elrabolta a királykisasszonyt. A játékosok feladata az, hogy minél előbb kiszabadítsák. A győztesé a dicsőség, az ország fele, és ha megegyezünk előtte, talán még a házimunkát is megúszhatja a daliás lovag vagy lovagina.

A szabályok egyszerűek, de annyira azért nem, mint egy sima dobálós-lépdelős játékban. A játék első felében körbe-körbe járunk az erdőben, hogy megszerezzük a három kulcsot, ami kinyitja a vár ajtaját, utána pedig meg kell küzdenünk a sárkánnyal is. Na de hogy jutunk hozzá a kulcsokhoz? Segítséggel! Különböző tárgyakat gyűjtünk, amiket aztán leadhatunk a megfelelő helyen, hogy megkapjuk a jussunkat. A kemencébe pogácsa kell, az anyókának rőzsére van szüksége, a halnak egy nagy vödör vízre… És hogy még izgalmasabb legyen, a dobókockán egy sárkány szimbólum is található. Ilyenkor dönthetünk, hogy beáldozunk egy kardot, ami a várban lévő sárkány legyőzéséhez elengedhetetlen, vagy inkább visszalépünk a kezdő mezőre. A dobókockán egy hétmérföldes csizma is található. Ez egyfajta joker, ilyenkor oda lépünk, ahová szeretnénk.

Alapvetően nagy szerephez jut a szerencse a játék során, de meg is dolgoztatja a kisebb gyerekek agyát, mivel meg kell jegyezniük az összefüggéseket és egyszerű döntéseket kell meghozniuk. Plusz pont, hogy egyaránt élvezik az ötévesek és a tízévesek is.

Játékosok száma: 1-4 fő

Csomag tartalma:
1 db Játéktábla
4 db Játékbábu
1 db Speciális dobókocka
18 db Kardkártya
28 db Eszközkártya
16 db Kulcskorong

5 éves kortól

Adatok
Cikkszám
713274
Hasonló termékek