Segíthetek?: +36703748021 | info@jatekplusz.hu                                                                         INGYENES SZÁLLÍTÁS  50.000 Ft felett

Concept társasjáték

Concept társasjáték
Concept társasjáték
Concept társasjáték
Concept társasjáték
Concept társasjáték

A Concept társasjáték segítségével most te is próbára teheted asszociációs képességeidet, miközben egy olyan közösségi élményt szerzel magadnak, ami garantáltan egy életre szól.

A játék célja rendkívül egyszerű, kis túlzással egy újgenerációs barkóba, amelynek részeként az lesz a feladatod, hogy a lehető legtöbb pontot szerezd azáltal, hogy a legkevesebb lépésből megpróbálod kitalálni, hogy az ellenfél játékosa mit próbál megmutatni neked a táblán.

Bővebben
Nem :
Fiú, Lány, Mind
Életkor :
játék 8 - 9 - 10 - 11 - 12 éveseknek, játék 13 - 14 - 15 - 16 - 17 éveseknek
Szállítás :
1-3 munkanap
További adatok
Raktáron
11 290 Ft
Részletek

A Concept társasjáték rendkívül izgalmas és változatos élményt garantál, ami minden esetben azzal kezdődik, hogy húzol egy kártyát, amelyen kilenc szó szerepel. Ezek közül egyet kiválasztva az lesz a feladat, hogy beszéd nélkül, pusztán a táblán szereplő jelek, ábrák és egyebek folyamatos megjelölésével megpróbálod rávezetni a többieket arra, hogy melyik kifejezést választottad.

Aki először kitalálja a feladványt, az egy ponttal gazdagodik majd, és értelemszerűen az győz, aki a legvégén a legtöbb pontot gyűjtötte magának.

A Concept társasjáték segítségével a kicsik és a nagyok egyaránt képesek lesznek közös élményeket szerezni maguknak, miközben fejleszthetik koncentrációs- és problémamegoldó képességüket, reakcióidejüket, kreativitásukat és koncentrációjukat is, de mindemellett nagy türelemre is szükségük lesz ahhoz, hogy győzelmet arathassanak.

Tulajdonságok:

- Játékosok száma 4-12 fő
- Játékidő kb 40-80 perc

10 éves kortól ajánljuk

Csomag tartalma:

- 1 játéktábla
- 5 készlet figura és kockák
- 110 feladványkártya
- győzelmi pont jelzők
- 4 játékossegédlet
- 1 tálka
- Magyar nyelvű játékszabály

Anyaga: Műanyag és papír

Adatok
Cikkszám
ASM33359
Hasonló termékek